Nederland hoopt op verlies Denemarken

Wed 50 euro gratis op de Oranje wedstrijden | 11 juni, 2012 | Gepost om 16:54 uur | 204 keer bekeken
Het Nederlands elftal weet woensdagavond kort voor de EK-wedstrijd tegen Duitsland wat het te doen staat. Het keurkorps van bondscoach Bert van Marwijk is afhankelijk van Denemarken.

Om in de race te blijven voor een plek in de kwartfinales van het EK, zit Oranje woensdagavond ongetwijfeld nerveus voor de buis. Alleen als Denemarken eerder op de avond verliest van Portugal, blijft Oranje zeker uitzicht houden op een vervolg op het EK, zelfs als het ook de tweede groepswedstrijd verliest.

Het Nederlands elftal sluit de poulefase zondag af tegen Portugal, dat ook nog puntloos is na de nederlaag zaterdag tegen Duitsland (1-0). Als Denemarken verliest van zowel Portugal als Duitsland en Oranje in ieder geval de Portugezen verslaat, dan heeft de ploeg van bondscoach Bert van Marwijk nog een kans.


Oranjediscounter, voor echte supporters.
De voordeligste oranje artikelen winkel.
   |   Vodafone Aanbiedingen

Adverteren ? Vraag naar de prijzen.

Reacties

Geef jouw mening over dit artikel!