Opstelling Nederland – Denemarken bekend

Wed 50 euro gratis op de Oranje wedstrijden | 8 juni, 2012 | Gepost om 20:01 uur | 697 keer bekeken
Bondscoach Bert van Marwijk weet met welke opstelling hij zaterdag tegen Denemarken begint aan het EK. Zoals gebruikelijk wilde de trainer van het Nederlands elftal de namen van de 11 basisspelers niet prijsgeven.

Van Marwijk kan in het Metalist-stadion van Charkov in ieder geval niet beschikken over Joris Mathijsen, die een hamstringblessure heeft. “Ik ben er uit”, zei Van Marwijk voor de afsluitende training. “Of het lastig was, wil ik niet zeggen. Ik heb er wel goed over nagedacht.”


Oranjediscounter, voor echte supporters.
De voordeligste oranje artikelen winkel.
   |   Vodafone Aanbiedingen

Adverteren ? Vraag naar de prijzen.

Reacties

Geef jouw mening over dit artikel!