Oranje bij plaatsing tegen Tsjechië

Wed 50 euro gratis op de Oranje wedstrijden | 17 juni, 2012 | Gepost om 11:39 uur | 79 keer bekeken
De wedstrijden in Groep B moeten nog worden gespeeld, maar als Nederland zich zondagavond toch weet te plaatsen voor de kwartfinales is de tegenstander al bekend. Als Oranje doorgaat (als nummer twee) komt het uit tegen de winnaar van Groep A. En dat is Tsjechië.

Tsjechië en Griekenland plaatsten zich zaterdag als eerste twee landen voor de kwartfinales. Dat gebeurde tijdens een verrassende ontknoping in groep A. Het favoriete Rusland verloor onverwacht met 0-1 van outsider Griekenland. Tsjechië gooide voor het gastland Polen de deur dicht (0-1).

Met zes punten uit twee duels eindigde Tsjechië als groepswinnaar.


Oranjediscounter, voor echte supporters.
De voordeligste oranje artikelen winkel.
   |   Vodafone Aanbiedingen

Adverteren ? Vraag naar de prijzen.

Reacties

Geef jouw mening over dit artikel!