Oranje maatje te groot voor bierelftal

Wed 50 euro gratis op de Oranje wedstrijden | 2 juni, 2012 | Gepost om 21:58 uur | 92 keer bekeken
Het Nederlands elftal heeft zaterdag de oefencampagne richting het EK afgesloten met een riante overwinning op Noord-Ierland. De ploeg van bondscoach Bert van Marwijk won in de Amsterdam ArenA met 6-0.

Oranje legde de basis voor die zege in de eerste helft, toen het vier doelpunten maakte.

Robin van Persie en Ibrahim Afellay waren beiden twee keer trefzeker, Van Persie één keer uit een strafschop. Wesley Sneijder en Ron Vlaar maakten de overige doelpunten. Oranje reist maandag naar Krakau, waar het de laatste voorbereidingen gaat treffen voor de eerste EK-wedstrijd op 9 juni tegen Denemarken.


Oranjediscounter, voor echte supporters.
De voordeligste oranje artikelen winkel.
   |   Vodafone Aanbiedingen

Adverteren ? Vraag naar de prijzen.

Reacties

Geef jouw mening over dit artikel!