Oranje onderweg naar Charkov

Wed 50 euro gratis op de Oranje wedstrijden | 12 juni, 2012 | Gepost om 10:45 uur | 47 keer bekeken
Het Nederlands elftal nam dinsdagochtend om tien uur het vliegtuig naar Charkov om zich voor te bereiden op de belangrijke groepswedstrijd tegen Duitsland. Dinsdagavond traint Oranje om half zeven in het Metalist Stadion. Voorafgaand aan die training zal bondscoach Bert van Marwijk een persconferentie geven.

Op woensdagavond speelt Nederland voor zijn laatste kansen tegen Die Mannschaft. Afhankelijk van het resultaat van de ontmoeting tussen Denemarken en Portugal hoeft niet alleen een overwinning te volstaan voor een langer verblijf op het EK. Als Portugal van Denemarken wint, mag Oranje zelfs na een nederlaag nog hopen op een plek in de kwartfinale.

Het keurkorps van Van Marwijk reist op volle sterkte af naar Oekraïne. Joris Mathijsen is weer volledig fit en kan tegen Duitsland de plaats van Ron Vlaar overnemen in het hart van defensie.


Oranjediscounter, voor echte supporters.
De voordeligste oranje artikelen winkel.
   |   Vodafone Aanbiedingen

Adverteren ? Vraag naar de prijzen.

Reacties

Geef jouw mening over dit artikel!