Oranje opent Cruyff Court in Krakau

Wed 50 euro gratis op de Oranje wedstrijden | 5 juni, 2012 | Gepost om 17:40 uur | 33 keer bekeken
Het Nederlands elftal heeft vanmiddag in Krakau een Orange Cruyff Court geopend. De spelers van Oranje betaalden het trapveldje in de wijk Bronowice, op een paar kilometer van het stadion waar de selectie tijdens het EK traint, uit eigen zak. Op het WK van 2010 schonk het Nederlands elftal ook een Cruyff Court aan de wijk Hillbrow in Johannesburg.

De internationals wijdden het veldje in met een ‘oefenwedstrijd’ tegen kinderen uit Bronowice. De spelers willen iets tastbaars achterlaten voor de lokale gemeenschap en de kinderen dicht bij huis een veilige plaats geven om te voetballen.

Het nieuwe veldje in Krakau is het 158ste Cruyff Court en de 22ste in het buitenland.


Oranjediscounter, voor echte supporters.
De voordeligste oranje artikelen winkel.
   |   Vodafone Aanbiedingen

Adverteren ? Vraag naar de prijzen.

Reacties

Geef jouw mening over dit artikel!