Oranje traint achter gesloten deuren

Wed 50 euro gratis op de Oranje wedstrijden | 7 juni, 2012 | Gepost om 9:57 uur | 43 keer bekeken
Het Nederlands elftal traint donderdagochtend vanaf 11.00 uur achter gesloten deuren in het Reymanastadion van Kraków. Het is de laatste oefensessie van Oranje op Poolse bodem voor het eerste EK-duel van zaterdag met Denemarken in Metaliststadion van Kharkiv.

Het Nederlands elftal traint vrijdagavond nog wel in het stadion waar het na de Denen (zaterdag 18.00 uur) ook nog op Duitsland (13 juni) en Portugal (17 juni) stuit. Bondscoach Bert van Marwijk moet voor het duel met Denemarken nog experimenteren in zijn defensie.

Tijdens de besloten training wordt wellicht duidelijk wie de geblesseerde Joris Mathijsen voorlopig moet vervangen. Ron Vlaar lijkt een voorname kandidaat, maar ook Wilfred Bouma is nog in de race. Van Marwijk moet ook nog beslissen of hij de pas achttienjarige Jetro Willems tegen de Denen als linksback laat beginnen.


Oranjediscounter, voor echte supporters.
De voordeligste oranje artikelen winkel.
   |   Vodafone Aanbiedingen

Adverteren ? Vraag naar de prijzen.

Reacties

Geef jouw mening over dit artikel!