Oranjecamping in Charkov stroomt vol

Wed 50 euro gratis op de Oranje wedstrijden | 8 juni, 2012 | Gepost om 13:18 uur | 96 keer bekeken
De Oranjecamping in Charkov stroomt langzaam maar zeker vol. In het basiskamp van de Nederlandse voetbalfans dat vanavond officieel wordt geopend, arriveerden gisteravond zo’n 300 campinggasten. In totaal zullen 800 tot 900 mensen naar de Oranjecamping komen voor de eerste EK-wedstrijd van het Nederlands elftal zaterdag tegen Denemarken.

Voor de wedstrijd op 13 juni tegen Duitsland verwacht de organisatie ongeveer 1200 gasten, rondom Portugal (17 juni) weer ongeveer 900 fans.

De Oranjecamping, inmiddels een traditie bij de grote voetbaltoernooien, is dit keer opgebouwd op een schiereiland in de rivier de Charkov. In de gelijknamige Oekraïense stad speelt Oranje zijn drie groepswedstrijden.


Oranjediscounter, voor echte supporters.
De voordeligste oranje artikelen winkel.
   |   Vodafone Aanbiedingen

Adverteren ? Vraag naar de prijzen.

Reacties

Geef jouw mening over dit artikel!