Robben: Oranje is beter

Wed 50 euro gratis op de Oranje wedstrijden | 13 juni, 2012 | Gepost om 9:22 uur | 136 keer bekeken
Nederland zal in de verzengende hitte van Charkov tegen Duitsand vol aan de bak moeten in de jacht op de Europese titel. Vooral Arjen Robben is gebrand op succes. Robben: „Beter spelen met Bayern München tegen Chelsea, maar toch verliezen; tegen Denemarken hetzelfde verhaal. Dat moet tegen Duitsland afgelopen zijn.”

Het is voor Robben, die ongetwijfeld wordt uitgefloten door de Duitse fans, maar toegezongen door het Oranjelegioen, een geweldige mogelijkheid om veel wat verkeerd ging dit seizoen in één klap recht te zetten. Robben: „Het wordt erop of eronder. Voetballen kunnen we allemaal bij Oranje en dat moeten we tegen Duitsland laten zien. Natuurlijk kunnen we winnen. Dat gevoel moet bij alle Nederlandse spelers aanwezig zijn.”

Het bewieroken van Duitsland is niet aan Robben besteed. „Ze hebben goede spelers, maar zijn vooral heel degelijk. Sommigen vinden de Duitsers fris spelen. Dat valt wel mee, want ze moeten het vooral van de counter hebben en spelen niet zo aanvallend als Spanje of als wij met Oranje. Individueel zijn wij beter, maar als team moeten we minimaal gelijkwaardig zijn.”


Oranjediscounter, voor echte supporters.
De voordeligste oranje artikelen winkel.
   |   Vodafone Aanbiedingen

Adverteren ? Vraag naar de prijzen.

Reacties

Geef jouw mening over dit artikel!