Sneijder biedt excuus aan

Wed 50 euro gratis op de Oranje wedstrijden | 14 juni, 2012 | Gepost om 9:58 uur | 446 keer bekeken
Het Nederlands elftal verloor woensdag ook de tweede wedstrijd van het EK. Tegen Duitsland had Oranje op de eerste twintig minuten na geen schijn van kans. Direct na de nederlaag analyseert Wesley Sneijder, die in eerste instantie dacht al uitgeschakeld te zijn, voor de camera’s van de NOS waar het fout ging. ‘Ik hoop dat het volk achter ons blijft staan.’

Overigens is er nog een ontsnappingsroute voor Oranje. Als de ploeg met twee doelpunten verschil wint van Portugal en Duitsland doet de sportieve plicht door Denemarken te verslaan, kwalificeert de ploeg van bondscoach Bert van Marwijk zich alsnog voor de kwartfinale.


Oranjediscounter, voor echte supporters.
De voordeligste oranje artikelen winkel.
   |   Vodafone Aanbiedingen

Adverteren ? Vraag naar de prijzen.

Reacties

1 reactie op “Sneijder biedt excuus aan”

  1. Hontige dapjuin op 14th juni, 2012 1:53 pm

    Jeuk

Geef jouw mening over dit artikel!