Sneijder: Tegen Duitsland heerlijk voetballen

Wed 50 euro gratis op de Oranje wedstrijden | 1 juni, 2012 | Gepost om 11:37 uur | 65 keer bekeken
Oranje heeft geleerd van de 3-0 schrobbering tegen Duitsland in Hamburg, vorig jaar november. Volgens Wesley Sneijder weet Oranje nu hoe de rivaal op het EK bestreden kan worden.

De wedstrijd tegen de Mannschaft is de tweede in de groep. Denemarken is de eerste tegenstander, Portugal de laatste. De kraker is zonder twijfel het treffen met de Duitsers. Sneijder is de pijnlijke 3-0 van vorig jaar nog niet vergeten.

“We weten nu dat zij eerst afwachten en dan ineens komen. Toen hadden we geen antwoord. Liepen we achter de feiten aan. Dan verlies je zulke wedstrijden”, constateert hij. “Als je dat antwoord straks wel hebt, kun je tegen Duitsland heerlijk voetballen. Net als ons tegen Engeland lukte. Net als dat tegen Portugal kan.”


Oranjediscounter, voor echte supporters.
De voordeligste oranje artikelen winkel.
   |   Vodafone Aanbiedingen

Adverteren ? Vraag naar de prijzen.

Reacties

Geef jouw mening over dit artikel!