Sneijder: Wedstrijd tegen de Denen belangrijk

Wed 50 euro gratis op de Oranje wedstrijden | 5 juni, 2012 | Gepost om 9:46 uur | 81 keer bekeken
Wesley Sneijder staat te popelen om te beginnen aan zijn vijfde grote toernooi met het Oranje. Bij vertrek uit Nederland liet de middenvelder direct weten klaar te zijn voor de eerste groepswedstrijd, zaterdag, tegen Denemarken.

“Het eerste duel is meteen ontzettend belangrijk”, zei Sneijder kort voor vertrek naar Polen in gesprek met De Telegraaf. “Net als op het WK moeten we het als collectief doen en wrijving in de selectie voorkomen. Het spel moet nog beter, maar ik heb er veel vertrouwen in.”

“We gaan in elk geval naar de zon”, voegde de voormalig speler van Ajax en Real Madrid er met een knipoog aan toe. Bij aankomst in Polen, samen met Oekraïne organiserend land, stapte hij echter net als in Nederland door de regen.


Oranjediscounter, voor echte supporters.
De voordeligste oranje artikelen winkel.
   |   Vodafone Aanbiedingen

Adverteren ? Vraag naar de prijzen.

Reacties

Geef jouw mening over dit artikel!