Stekelenburg: Deze komt wel hard aan

Wed 50 euro gratis op de Oranje wedstrijden | 14 juni, 2012 | Gepost om 0:03 uur | 69 keer bekeken
Maarten Stekelenburg kon Oranje woensdag niet behoeden voor een nederlaag tegen Duitsland (2-1). De doelman van AS Roma baalde na afloop dan ook als een stekker.

“Deze komt wel hard aan”, was Stekelenburg, die bij de 2-0 van Mario Gomez niet helemaal vrijuit leek te gaan, duidelijk in gesprek met de NOS.. “Dit is iets waar niemand vanuit is gegaan. We begonnen redelijk goed en uit het niets vallen twee doelpunten. Zij slaan wel toe en wij doen dat niet. Dit is heel teleurstellend, dat lijkt me logisch.”

Stekelenburg vond dat Oranje er na rust alles aan had gedaan om de wedstrijd nog om te buigen. “We hebben alles gegeven, maar het was niet genoeg. De krachten vloeiden ook een beetje weg. Natuurlijk was de stemming in de kleedkamer niet al te best. Toch hebben we nog een kans en daar moeten we dan maar voor gaan.”


Oranjediscounter, voor echte supporters.
De voordeligste oranje artikelen winkel.
   |   Vodafone Aanbiedingen

Adverteren ? Vraag naar de prijzen.

Reacties

Geef jouw mening over dit artikel!