Van Marwijk maakte zich zorgen om van Bommel

Wed 50 euro gratis op de Oranje wedstrijden | 4 juni, 2012 | Gepost om 10:27 uur | 94 keer bekeken
‘Ik heb me zorgen gemaakt om Mark van Bommel,’ zei Bert van Marwijk na het duel met Noord-Ierland tegen AD Sportwereld. ‘Bij AC Milan moest hij de afgelopen maanden zo anders spelen dan bij Oranje. Bij Milan speelde hij vooral coachend, bijna in zijn eentje voor de verdediging.’

De bondscoach vervolgde: ‘Bij ons moet hij centraal op het middenveld duels winnen, naar voren toe druk zetten, diepte zien. In een paar weken moet hij het gevoel voor dat type spel terugkrijgen en gelukkig zie ik dat hij het ritme hervindt, op tijd voor het EK. Ook Dick Advocaat zal blij zijn, want bij PSV speelt Mark straks op dezelfde manier.’


Oranjediscounter, voor echte supporters.
De voordeligste oranje artikelen winkel.
   |   Vodafone Aanbiedingen

Adverteren ? Vraag naar de prijzen.

Reacties

Geef jouw mening over dit artikel!