Van Marwijk: We zijn beter dan op het WK 2010

Wed 50 euro gratis op de Oranje wedstrijden | 2 juni, 2012 | Gepost om 23:23 uur | 141 keer bekeken
Bert van Marwijk zag na de ruime zege op Noord-Ierland nog geen reden om de polonaise te lopen. Oranje versloeg het Britse bierelftal zaterdag met 6-0.
“Maar we hebben tegen een zeer matige tegenstander gespeeld”, analyseerde Van Marwijk. “Desondanks wordt bij ons de uitvoering steeds beter.” De oefenmeester vindt het huidige team zelfs beter dan het elftal dat twee jaar geleden de WK-finale haalde.

“Dat denk ik echt, ja”, aldus de bondscoach, die met name blij is met de breedte van zijn selectie. “Als we er nu iemand inbrengen, wordt het team daar niet zwakker op. In sommige vallen worden we er misschien zelfs wel sterker op.”

“Toch zegt deze 6-0 me niet zo veel”, vervolgde de trainer. “Wel was ons spel sneller, al waren we soms wat slordig. Maar ik heb mooie aanvallen en mooie doelpunten gezien. We hadden er nog wel een paar meer kunnen maken. Met vertrouwen kunnen we naar het EK, maar we zijn er nog niet.”


Oranjediscounter, voor echte supporters.
De voordeligste oranje artikelen winkel.
   |   Vodafone Aanbiedingen

Adverteren ? Vraag naar de prijzen.

Reacties

Geef jouw mening over dit artikel!