Van Oostveen minimaal de halve finale

Wed 50 euro gratis op de Oranje wedstrijden | 5 juni, 2012 | Gepost om 9:53 uur | 58 keer bekeken
Het komend Europees kampioenschap voetbal in Polen en Oekraïne is voor de KNVB sportief pas geslaagd als het Nederlands elftal minimaal de halve finales van het toernooi bereikt. ‘Dat is onze doelstelling, daar is ons beleid op afgestemd. We maken daar geen geheim van’ zei Bert van Oostveen, directeur betaald voetbal, vanavond.

Van Oostveen reist morgen met een positief gevoel naar Polen. ‘De spelersgroep heeft veel potentie en is nagenoeg dezelfde als 2 jaar geleden bij het WK. Daar haalden we de finale. Toch ben ik het met Michel Platini, de voorzitter van de UEFA, eens dat Spanje en Duitsland de grote favorieten zijn.’


Oranjediscounter, voor echte supporters.
De voordeligste oranje artikelen winkel.
   |   Vodafone Aanbiedingen

Adverteren ? Vraag naar de prijzen.

Reacties

Geef jouw mening over dit artikel!