V/d Gijp: Dat kleffe gedoe tussen Affelay en van Persie

Wed 50 euro gratis op de Oranje wedstrijden | 6 juni, 2012 | Gepost om 16:47 uur | 129 keer bekeken
Robin van Persie en Ibrahim Afellay hebben elkaar gevonden. Een klik die je maar met een vijftal spelers in je leven hebt, zei de spits van Arsenal daar onlangs over. Tv-persoonlijkheid René van der Gijp vindt het maar niks. ‘Van die twee word ik een beetje misselijk.’

‘Dat kleffe gedoe tussen die twee, gatver. Elke keer die duim van Afellay omhoog naar Van Persie. Bah. Ik hou daar niet van’, zegt Van der Gijp in Voetbal International. ‘Het is me allemaal net iets te veel, net niet echt.’

Volgens de oud-voetballer en analyticus is het allemaal too much. ‘Van Persie kan nog geen bal over drie meter spelen of daar gaat-ie alweer, die Afellay. Het liefst zou hij hem na elke bal een kusje geven.’

Van der Gijp vindt het niet professioneel. ‘We zijn op weg naar het EK, de grote mensenwereld. Heb jij Ibrahimovic weleens na een passje over tien meter zijn duim zien opsteken? Nee, echte voetballers doen dat niet. Heb het Rooney nog nooit zien doen. (…) Het liefst zou Afellay ’s avonds ook nog lepeltje-lepeltje liggen met Robin en hem ’s ochtends een lekker ontbijtje op bed brengen.’


Oranjediscounter, voor echte supporters.
De voordeligste oranje artikelen winkel.
   |   Vodafone Aanbiedingen

Adverteren ? Vraag naar de prijzen.

Reacties

Geef jouw mening over dit artikel!