Van Gaal wil van der Sar erbij

Wed 50 euro gratis op de Oranje wedstrijden | 9 juli, 2012 | Gepost om 22:22 uur | 314 keer bekeken
Bondscoach Louis van Gaal ziet graag dat Edwin van der Sar als keeperstrainer aan zijn technische staf wordt toegevoegd. De recordinternational zou bij het Nederlands elftal Ruud Hesp moeten opvolgen als trainer van de Oranje-keepers.

Volgens NUsport heeft Van Gaal al een balletje opgegooid bij Van der Sar. De oud-doelman beëindigde een jaar geleden als speler van Manchester United zijn carrière. Sindsdien kwam Van der Sar vooral als analist voor de NOS in actie.

Onder het bewind van Bert van Marwijk had Ruud Hesp de keepers van Oranje nog onder zijn hoede, maar hij werd op straat gezet nadat Van Gaal het voor het zeggen kreeg.

Van Bronckhorst slaat aanbod af
Eerder vandaag sloeg Giovanni van Bronckhorst het aanbod om als assistent-bondscoach bij Oranje aan de slag te gaan af. De 106-voudig international kan die rol niet combineren met zijn werkzaamheden bij Feyenoord en de cursus Coach Betaald Voetbal. ‘Ik was vereerd met het verzoek, maar op dit moment past die functie niet in mijn werkzaamheden’, aldus Van Bronckhorst. ‘Wel is het zo dat ik de ambitie heb om mogelijk in de toekomst als assistent bij het nationale elftal aan de slag te gaan.’


Oranjediscounter, voor echte supporters.
De voordeligste oranje artikelen winkel.
   |   Vodafone Aanbiedingen

Adverteren ? Vraag naar de prijzen.

Reacties

Geef jouw mening over dit artikel!