Van Gaal baalt van persoonlijke fouten

Wed 50 euro gratis op de Oranje wedstrijden | 16 augustus, 2012 | Gepost om 9:35 uur | 158 keer bekeken
Louis van Gaal heeft een teleurstellende rentree als bondscoach van Oranje achter de rug. Het Nederlands elftal verloor woensdag met 4-2 van buurgenoot België, mede het gevolg van persoonlijke fouten.

“We spelen onszelf uit de wedstrijd. Door persoonlijke fouten brachten we de Belgen terug in de wedstrijd”, oordeelde Van Gaal na de wedstrijd in en tegen België. Met name de 2-2, ontstaan door een fout van Nigel de Jong, stoorde de oefenmeester.

“Dat was de ommekeer in de wedstrijd”, meende Van Gaal. “Vervolgens hebben we niet meer georganiseerd gespeeld en dan word je weggespeeld. Ook al staat België misschien niet zo hoog op de FIFA-ranglijst.”

“Zo kan je niet winnen. We maken het laatste half uur zo veel fouten. Dan houdt het even op”, wist Van Gaal, die alleen het begin van de tweede helft positief benoemde. “Toen heb ik het spel gezien wat we willen spelen. Of het raar is dat we toen met veel onervaren jongens speelden? Ja, misschien wel.”


Oranjediscounter, voor echte supporters.
De voordeligste oranje artikelen winkel.
   |   Vodafone Aanbiedingen

Adverteren ? Vraag naar de prijzen.

Reacties

Geef jouw mening over dit artikel!