Van Gaal: Een geweldige prestatie

Wed 50 euro gratis op de Oranje wedstrijden | 16 oktober, 2012 | Gepost om 22:45 uur | 169 keer bekeken
Bondscoach Louis van Gaal van Oranje sprak dinsdagavond na de vierde groepszege in het WK-kwalificatietoernooi in en tegen Roemenië (1-4) van een geweldige prestatie. “Vooral over de tweede helft ben ik zeer tevreden.”

“We hebben de wedstrijd ‘dood gemaakt’. Dat kunnen niet veel Nederlandse ploegen. We namen weinig risico meer en kregen toch onze kansen nog. We zijn na rust zeer geconcentreerd gebleven”, aldus de zeer tevreden bondscoach.

Volgens Van Gaal heeft Oranje in Boekarest een grote stap gezet naar Brazilië. “Maar we zijn nog niet op het WK. Zelfs Andorra kan nog twaalf punten halen.”

Van Gaal was wel ontevreden over de beginfase. “We verspeelden veel te vaak de bal. Na die 1-0 van Lens ging het gelukkig beter. Die jongen gaat nu ook al vanaf achttien meter met het hoofd scoren. Ongelooflijk. Net zoals Narsingh. Die heeft nog nooit slecht gespeeld onder mij.”


Oranjediscounter, voor echte supporters.
De voordeligste oranje artikelen winkel.
   |   Vodafone Aanbiedingen

Adverteren ? Vraag naar de prijzen.

Reacties

Geef jouw mening over dit artikel!