Vertrouwen blijven houden in Oranje

Wed 50 euro gratis op de Oranje wedstrijden | 9 september, 2015 | Gepost om 14:24 uur | 197 keer bekeken
Het was voor de Oranje supporter een zware week die we het liefst zo snel mogelijk vergeten. Een rampzalig begin voor de nieuwe bondscoach Danny Blind die werkelijk alles in het water zag lopen. Door de twee flinke nederlagen lijkt een EK-deelname verder weg dan ooit. Hoe het Nederlands Elftal binnen een korte periode is teruggezakt van derde van de wereld tot een instabiele formatie die het EK lijkt mis te lopen is schrikbarend. Nog opvallender is hoe vrijwel dezelfde formatie het voetballen amper een jaar na het WK lijkt te zijn afgeleerd. De onderschatte invloed van het vertrek van Louis van Gaal en het daaropvolgende falen van de KNVB hebben tot een benard uitgangspunt geleid. Toch kunnen we uiteraard niet anders blijven doen dan hoop houden.

Nog twee alles beslissende wedstrijden
Noteer alvast de data 10 en 13 oktober in je agenda. Op deze data breekt het uur van de waarheid aan voor Danny Blind en de andere 16 miljoen bondscoaches. Het lot van Oranje ligt na deze dramatische week in handen van Turkije. Om alsnog indirecte kwalificatie af te kunnen dwingen, moet Oranje hopen op een nederlaag van Turkije in één van de laatste twee wedstrijden tegen Tsjechië en IJsland die op dezelfde dagen worden gespeeld. Nederland moet dan uit zien te winnen tegen Kazachstan en het thuis tegen Tsjechië laten zien. Alleen dan kan via een derde plek kwalificatie worden afgedwongen via een beslissingswedstrijd tegen een andere nummer drie.

Blijven hopen tegen beter weten in?
Het mag misschien een illusie lijken, maar we blijven toch hoop houden. Het hierboven geschetste scenario is namelijk niet geheel ondenkbaar, aangezien Turkije tegen de sterkste landen uit deze kwalificatiereeks aan mag leggen. Hierbij hopen we uiteraard wel op fair-play aangezien bovenstaande landen ook al zijn gekwalificeerd en mogelijk niet in hun sterkste formaties zal optreden. Wel hoopt de Oranje supporter en voetbal fanshop Voetbalshirtskoning.nl op het allerbeste resultaat. Als jij het Nederlands Elftal in stijl wilt aanmoedigen dan mag een replica Oranje shirt uiteraard niet ontbreken. Bekijk hier ons aanbod in onze Oranje fanshop. Kom op Holland!


Oranjediscounter, voor echte supporters.
De voordeligste oranje artikelen winkel.
   |   Vodafone Aanbiedingen

Adverteren ? Vraag naar de prijzen.

Reacties

Geef jouw mening over dit artikel!