We blijven Oranje aanmoedigen

Wed 50 euro gratis op de Oranje wedstrijden | 28 september, 2015 | Gepost om 13:58 uur | 192 keer bekeken
Tot ontevredenheid van het Oranje legioen beleeft het Nederlands Elftal de laatste maanden een ongekend zwakke periode. EK-kwalificatie heeft nog nooit zover weg geleken en vurig blijven we hopen op een misstap van Turkije. Alleen dan kunnen we via de achterdeur nog een plekje voor de eindronde in Frankrijk afdwingen. Met vrijwel dezelfde samenstelling lukt het nu ineens niet meer, terwijl er op het WK in Brazilië nog een knappe derde plaats werd binnengesleept. De wisselvallige prestaties zijn te wijten aan het faliekant falen van de KNVB, want dat de spelers het kunnen heeft de hele voetbalwereld kunnen zien in 2014. We blijven de Oranje spelers met volle overtuiging aanmoedigen, want die verdienen het.

Mismanagement bij de KNVB
Na het afzwaaien van Louis van Gaal mocht Guus Hiddink dan het stokje overnemen. De Achterhoeker is uiteraard een trainer die het vak verstaat, maar was niet de juiste man voor de klus. Vrijwel iedereen was het hier in Nederland over eens, op de KNVB na. De destijds 67-jarige oefenmeester besloot dan ook de eer aan zichzelf te houden na een reeks tegenvallende prestaties. Vreemd genoeg was de opvolger voor de intreding van Hiddink al bekend. De volledig onervaren Danny Blind zou in eerste instantie na het EK aantreden als nieuwe bondscoach. Het voetbal lot bepaalde anders en Blind mocht vervroegd beginnen met zijn termijn als bondscoach. En wel op een rampzalige manier. Uiteraard mogen we niet te vroeg conclusies stellen, maar dat er sprake is van mismanagement lijkt niet over te twisten.

Dat ene sprankje hoop
Desondanks blijven we dat ene sprankje hoop houden en blijven we onze jongens aanmoedigen. Want die steun verdienen de overwegend jonge spelers. Bij Voetbalshirtskoning zijn we groot fan van het Nederlands Elftal. Voor gelijkgestemden hebben we daarom een breed aanbod van Oranje fanartikelen. Het Oranje aanbod beperkt zich niet alleen tot voetbalshirts, maar reikt ook tot volledige voetbaltenues en andere fanartikelen zoals trainingspakken, vlaggen en sjaals. Bij de cruciale wedstrijden van Nederland ben je op die manier volledig uitgerust in het prachtige oranje. En nu maar hopen op een misstap van de Turken.


Oranjediscounter, voor echte supporters.
De voordeligste oranje artikelen winkel.
   |   Vodafone Aanbiedingen

Adverteren ? Vraag naar de prijzen.

Reacties

Geef jouw mening over dit artikel!