Helpt Blind het Nederlands Elftal naar Rusland?

Wed 50 euro gratis op de Oranje wedstrijden | 6 oktober, 2016 | Gepost om 15:04 uur | 100 keer bekeken
Dick Advocaat was nog maar sinds mei aanwezig bij de KNVB en is nu al vertrokken naar het Turkse Fenerbache. Wat voor de KNVB als een verrassing kwam, daar werd er in Nederland anders op gereageerd aangezien Dick al veel teams is langs gegaan. De opvolger van Advocaat is nog onbekend na het weggaan van Ruud Gullit en Marco van Basten.

Kwalificatie
6 september is Nederland alweer begonnen met de kwalificatie, de eerste wedstrijd speelden ze tegen Zweden.

Nederland is in de kwalificatie ingedeeld in een lastige poule, Frankrijk is een grootmacht maar ook Zweden echter zonder Zlatan is geen makkelijke ploeg. Verder zit Oranje in de poule met Bulgarije, Wit-Rusland en Luxemburg. Volgens de bookmakers heeft Luxemburg de minste kans op overleving.

Namelijk alleen de eerste in de groep plaatst zich rechtstreeks voor het WK, verder zullen de nummers twee het tegen elkaar moeten opnemen met play-offs, waarvan dan weer de beste vier door kunnen gaan.

Staf
Blind ziet allebei zijn assistenten onder zijn neus weggaan. Het is chaos bij de KNVB de ene na de andere verlaat het Nederlands Elftal. Na Gullit geeft Van Basten ook aan om weg te gaan nadat hij persoonlijk in contact is gekomen met de nieuwe FIFA-baas Gianni Infantino. Blind wil niet alleen de staf op orde krijgen, maar wil ook de slechte plek in de FIFA-ranking kwijtraken in de komende twee duels. Nederland speelde eerst een oefenwedstrijd tegen Griekenland en vervolgens op 6 september de eerste kwalificatie wedstrijd.

Bij beide wedstrijden kun je live wedden op Oranje, zullen we weer gaan stijgen in de FIFA-ranking?


Oranjediscounter, voor echte supporters.
De voordeligste oranje artikelen winkel.
   |   Vodafone Aanbiedingen

Adverteren ? Vraag naar de prijzen.

Reacties

Geef jouw mening over dit artikel!