Wed 50 euro gratis op de WK 2014 wedstrijden

Gokken op voetbal


Voetbal is een erg leuke sport om te volgen. Dat komt omdat het een attractief spel is, je heel veel verschillende leagues hebt en een hoop toernooien. Dat maakt voetbal in veel landen tot volkssport nummer 1. Vooral tijdens een WK of EK zie je een opleving in de populariteit van de sport.

Wat echter, vooral tijdens grote toernooien, ook erg populair is, is gokken op voetbal. In Nederland gebeurd dit al heel lang via de toto, maar waar spelers vooral gokken is online bij een bookmaker. Op diverse website op internet zoals deze kun je hier meer uitgebreidere info over vinden. Het online gokken heeft de afgelopen jaren een enorme vlucht genomen en kent nu een enorme populariteit. 1 van de bekendste aanbieders van weddenschappen op voetbal is Unibet. Unibet is een Engels beursgenoteerd bedrijf en actief in bijna heel Europa. Naast Unibet zijn er nog wel andere online wedkantoren, maar die zijn stukken minder populair.

Om Unibet is momenteel een hoop te doen. In weze zijn ze in Nederland Illegaal omdat er geen wet bestaat die het mogelijk maakt een vergunning te krijgen voor online gokspellen. Echter is er tegenwoordig de Nederlandse kansspel autoriteit, die in voorbereiding op Nederlandse vergunningen een beleid heeft opgesteld waar de huidige aanbieders zich nu al aan moeten houden. Doen ze dit, worden ze niet aangepakt tot er Nederlandse vergunningen zijn. Partijen die zich hier niet aan houden worden direct aangepakt.

Diverse opties voor gokken op voetbal

Je kunt bij het gokken op voetbal diverse inzetten doen, dit zijn er te veel om allemaal op te noemen dus verwijzen we je graag hier naartoe. Hier vind je een beknopt overzicht van alle inzet mogelijkheden en bijbehorende uitbetalingen.

Spelers die dus willen gokken op voetbal wedstrijden, bijvoorbeeld het WK in Brazilië straks, doen er goed aan dat bij Unibet te doen als ze online willen spelen. Natuurlijk kun je ook altijd bij de toto terecht. Echter deze noteringen zijn vaak slechter en je moet er voor uit huis.
Naast een WK en een EK zijn er nog genoeg andere competities waarop je kunt wedden bij Unibet. Wat denk je van de Nederlandse eredivisie gewoon? Of de champions league en UEAFA Cup? Verder zijn natuurlijk ook alle buitenlandse divisie’s vertegenwoordigd zoals de primera division en de Bundesliga. Ook op alle interlands (ook oefenwedstrijden) van alle landen kun je inzetten.

Overigens kun je naast het wedden op voetbal natuurlijk ook op allerlei andere sporten voorspellingen doen. Ongeveer iedere sport is vertegenwoordigd dus iedereen komt aan zijn of haar trekken. En ben je het wedden helemaal zat? Dan is er ook nog een compleet online casino waar je terecht kunt.

Zoals je ziet kan het gokken op een voetbalwedstrijd het kijken van een wedstrijd thuis dus een stuk spannender maken. Het hoeft allemaal niet om veel geld te gaan, je kunt het zo gek maken als je zelf wil.