Wed 50 euro gratis op de WK 2014 wedstrijden

Internet Gokken op voetbal


Het is de laatste tijd een hot item, zeker tijdens grote toernooien zoals een WK of EK komt dit issue steeds weer naar voren, grote online wedkantoren die zich nadrukkelijk storten op de Nederlandse markt. Het gokken op voetbal is dan ook big business voor deze bedrijven.

Betsson, Unibet, bet365, allemaal voorbeelden van online wedkantoren waar je kunt gokken op voetbal. Unibet is van het stel de grootste.
Er is echter 1 probleem in het geheel, en dat is dat online gokken op voetbal volgens de overheid is verboden. Dat dit niet helemaal waar is, is een understatement. Er ontbreekt simpelweg wetgeving voor , omdat de huidige kansspelwet uit de 60er jaren dateert en nooit normaal is aangepast. Feitelijk gezien kunnen de online wedkantoren dus hun gang gaan.

Er is wel een Europese wet die het online bookmakers zoals Unibet toestaat om in alle Europese lidstaten haar spellen aan te bieden, echter erkent Nederland deze wet niet. Nederland is wel bezig met eigen wetgeving, alleen zal het nog wel even duren voor deze er uiteindelijk is.

Internet Gokken op voetbal

Mocht je besluiten om bij Unibet te gaan gokken op het voetbal is dit een goede keuze. Dit bedrijf doet er alles aan om met de Nederlandse overheid in gesprek te blijven en momenteel worden ze dan ook gedoogd totdat er Nederlandse vergunningen komen. Mocht je dus toch willen gokken op het voetbal, zit je bij Unibet goed. Hier heb je dus geen kans dat ineens je account word geblokt en je geld weg is. Een andere optie is om bij Bookmakers te gaan spelen die zich nooit op de Nederlandse markt gericht hebben en bijvoorbeeld puur Engels zijn (ladbrokes , bet365 etc) Deze bedrijven zullen ook niet worden aangepakt in Nederland.

Nederlands aanbod

In Nederland is er eigenlijk geen alternatief legaal aanbod. Unibet word bijvoorbeeld gedoogd, maar de Nederlandse toto heeft nog geen vergelijkbaar online platform en ook zijn de odds daar droevig. Als je deze vergelijk met online aanbieders springen de tranen je spontaan in de ogen. Je word dus eigenlijk min of meer gedwongen om bij een illegale bookmaker te gaan spelen, iets wat natuurlijk een bizarre situatie is die snel moet worden aangepast.

Tekst gebaseerd op :

http://www.internetgokken.org/